2009. 07. 19.

Kép megosztó

Ott hagytam végre a "buzi" oldalt én is. Egyre furcsábban moderáltak ott. Kimoderálták pl. ezt a képemet is. Aztán amikor szóvá tettem, hogy valami nem stimmel a moderálással azt is kimoderálták. Bajok vannak ott a fejekben. Ezért nem ajánlhatom jó szívvel senkinek.És sajnálom, hogy odahívtam a fotós haverjaimat. :)

7 megjegyzés:

Nagy Viktor írta...

Egy másik "érdekes" dolog.
Én azt a buzi oldalt(ahol barátként voltunk bejegyezve) AZÉRT hagytam ott, mert te azt terjesztetted rólam... s ezt egy másik képmegosztóról tudom...-hogy én fotós vagyok!
Valahogy így írtad: Látom, hogy ismered a Viktort és a Laant, akkor már majdnem mindenkit ismersz a fotósok közül.
Többek között azért hagytam ott sok más képmegosztó oldalt. Nem akarom a "buziságot" növelni. :)

Mácsai Ferenc írta...

Egy barátommal kereszteltük el azt az oldalt "buzinak", egy magánbeszélgetés folyamán. Éppen a különös képértelmezési módjuk miatt. Nem tudom mi abban a bántó, ha fotósnak nevezlek.

Kerekes Zsuzsi írta...

Ez a kedvenc képem tőled, nagyon szeretem.
Furcsa dolgok folynak ott, ha más nem a divat/modell, és hasonlófotózás elvette "pár" ember ítélőképességét az biztos.
Ott is már csak a havergyűjtés/tartás megy, fotózásról nagyon kevés szó esik. Pedig kár, mert azért lenne 1-2 értelmes, akivel lehet beszélgetni.
Ezt kimoderálni, eszem megáll.

xabolcs írta...

Találó kifejezés rá, ha egyre gondolunk...

Mácsai Ferenc írta...

Egyre gondolunk.:-))))

Hajdrák Tímea írta...

Hát hiába, stílust teremtek. :D Szerintem én hívtam először buzinak. :) Az még hagyján, hogy moderálnak, de hogy cenzúráznak. Még az is hagyján lenne, ha vajmi közük lenne a fotózáshoz. Endre aszongya, jó, hogy nem tudok még angolul beszélni, mert legalább nem tudok káromkodni. Téved. Beszélni nem tudok folyamatosan angolul, de káromkodni igen. 2 éves koromba elültették mellőlem a gyerekeket a villamoson, mert olyan válogatott szókincsem volt - akkor még magyarul. :D

xabolcs írta...

Köszi a kommentet. Nem különcködés, oda is Barátaim hívtak; de oly kevésbé vagyok ott is, hogy szinte szóra se érdemes... ;)