2010. 04. 13.

Unalmas ...


... háromszög kompozíció enyhe jobbra húzással.:-)

5 megjegyzés:

Vajda János írta...

Mennyi múlik, mennyi mindenen. És főleg a fotóson, hogy a lehetőségek közül hogyan adja vissza az egyszeri látványból azt, ami az ő impressziója. Látszólag játék, holott halálosan komoly. Mert lám, valami egyből lehet kettőt, sőt akár többet is mutatni.És ki tudja, hogy az alap hangulat mi, az a fotós dolga, hogy a tónusokkal, fényekkel játszva, Ps-ben variálva mit közvetít felénk. Nem, nem unalmas...

Mácsai Ferenc írta...

Köszönöm:)
A fölsőben nagyon kevés a Ps. Ott inkább a megvilágítás a "trükkös". Bár én azt gondolom, hogy mindegy is, hogy egy képen mennyi a fotószerkesztő, hiszen a látvány a fontos, és amíg nem volt fotosop, a kutyának sem jutott eszébe megkérdezni, mennyi benne a laboros fotosop. :)

3D Gime (R) írta...

Egyetértek. Ami régen a laborban volt utómunka (és hát hoztak ki vele elég érdekes dolgokat), az ma, a digitális világban (többek közt) a "fényképbolt". Más kor, más technika, más eszközök, de a cél ugyanaz: szép képe(ke)t készíteni.
Hangulatában, hogy sötétebb tónusú, nekem az alsó tetszik jobban. Valahogy sokkal "térbelibbnek" is látom, mint a világosabbat.

oriza,a nyul írta...

én is az alsóra szavazok!

Kerekes Zsuzsi írta...

Az én hangulatomhoz a felső illik, de az nagyon.