2009. 11. 28.

Megtévesztő téveszme/Misleading nonsense

4 megjegyzés:

F. írta...

fáin!
(mé' van, hogy a népek befeszülnek ha az ember boncolgatni kezd valami vallásos témát? vagy csak tényleg én vagyok az egyetlen akinek volt ehhez véleménye?)

Mácsai Ferenc írta...

Nem tudom, Dani. Csak sejtem. Az ateistáktól nem lehet el várni, hogy ismerjék a katolikus vallást, ezért nem is gondolom, hogy el jut hozzájuk a kép üzenete. Az Istenhívőktől meg nem lehet el várni, hogy pozitív véleményük legyen. Negatívumokat meg senkisem akar írni. :D:D:D

Lektor írta...

Attól meg te feszülnél be.:-)
Ha senkitől se vársz semmit, akkor mé csinátad a képet? Kinek szól akkor az üzenete? (ha van?)

Mácsai Ferenc írta...

Kedves Lektor!
Ha kiteszem a képem a placcra, el kell viselnem a - véleményeket is. Nem csak +umokból áll a világ.:) Vagyis nem hiszem, hogy befeszülnék.
Nekem csak az a dolgom, hogy megcsináljam a képet, a többi a tiétek, nézőké. Ha csak gondolkoztok rajta, már az is jó mert kép nélkül nem tennétek. És azért csinálom, mert egyszer csak el kezdtem látni ezt a képet az agyammal, először csak homályosan, aztán egyre élesebben és ellenállhatatlan vágyat éreztem a lefényképezésére. Persze, hogy nem olyan lett mint amit szerettem volna. :-))))) Na és azokat a képeket amikkel talán jobban ki tudnám magam fejezni, nincs lehetőségem megcsinálni.:)